--> У Греції повідомляють про серйозні ускладнення після вакцинації | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Греції повідомляють про серйозні ускладнення після вакцинації

0
-4
У Греції повідомляють про серйозні ускладнення після вакцинації
У Греції зафіксовано п'ять випадків серйозних побічних ефектів після щеплення від коронавірусу. Про це у вівторок, 23 лютого, розповіла голова Національного комітету з вакцинації країни Марія Теодоріду, пише Корреспондент.

"Було п'ять випадків серйозних побічних дій, пов'язаних з анафілактичною реакцією, їх ефективно вилікували. І ще один випадок, за яким немає остаточної документації його зв'язку з вакцинацією", - сказала голова Національного комітету з вакцинації, заслужений професор педіатрії Марія Теодоріду на брифінгу.

Водночас, за словами Теодоріду, проміжні результати вакцинації в Греції "повністю відповідають світовим науковим даним".

За словами генсекретаря первинної медико-санітарної допомоги країни Маріоса Фемістоклеуса, темпи вакцинації прискорюються. Він зазначив, що на сьогодні Греція перевершує середній показник охоплення щеплень від COVID-19 у порівнянні з іншими країнами ЄС. В країні щеплення роблять вакцинами компаній Pfizer/BioNTech і Moderna. Із 15 лютого використовується препарат AstraZeneca, його застосовують тільки для вікової групи від 60 до 64 років.

Як повідомляла Волинь24, раніше у Греції 85-річний чоловік помер через вісім хвилин після вакцинації від коронавірусу COVID-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні