У Волинській області від ускладнень ковіду помер чоловік

0
У Волинській області від ускладнень ковіду помер чоловік
У Волинській області за тиждень рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію зріс на 25 %. Лабораторно підтвердили 427 випадків хвороби.

Про це повідомили в обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

"Протягом 46 тижня (з 13 по 19 листопада 2023) зареєстровано 5510 випадків ГРВІ, з них – 427 випадків COVID-19. У порівнянні з минулим тижнем захворюваність на ГРВІ зросла на 9%, а кількість хворих COVID-19 – на 25%. Серед всіх, хто занедужав, 60% становлять діти до 17 років. Госпіталізовано 139 людей, зокрема, 66 – із COVID- 19. Із загальної кількості госпіталізованих близько 50% – діти", – йдеться у повідомленні.

Зокрема, епідеміологи зафіксували один летальний випадок від ускладнень, викликаних COVID-19. Помер 73-річний чоловік, який мав супутні серцево-судинні захворювання.

Окрім COVID-19, в області також циркулює вірус парагрипу та аденовіруси, риновіруси, RS-вірус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні