--> На Рівненщині щодня вакцинують від коронавірусу по 200 переселенців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині щодня вакцинують від коронавірусу по 200 переселенців

1
На Рівненщині щодня вакцинують від коронавірусу по 200 переселенців
Кожного дня у Рівненській області близько 200 внутрішньо переміщених осіб вакцинуються від коронавірусу.

Про це повідомляють у Рівненській обласній державній адміністрації.

"Внутрішньо переміщені українці можуть провакцинуватися та щепити дітей у державних медичних закладах населених пунктів, у яких вони перебувають", - пояснила начальниця управління медичної допомоги Департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я ОДА Олена Гандзюк.

За її словами, для щеплення підписувати декларацію з місцевим лікарем не обов’язково.

"Але якщо ви плануєте залишатися в області на тривалий час, то радимо зробити це. При цьому дуже важливо якнайшвидше надолужити усі пропущені щеплення, адже в умовах надзвичайної ситуації нещеплена вчасно дитина має ще більші ризики заразитися однією з цих хвороб та отримати серйозні наслідки для здоров’я", — йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якось вже ми забули про той коронавірус, а він нікуди не подівся, ще й з'являються нові штами. Перехворіла минулого року, від тяжких наслідків хвороби мене врятувала вчасна та професійна консультація терапевта ось тут medikom.ua/terapiya-kiev/ тепер при необхідності відразу звертаюся у цю клініку, знаходиться у Києві. Особисто я для себе вирішила, що, по-перше, треба вакцинуватися (що я й зробила на початку цього року), а по-друге, при перших проявах симптомів треба відразу звертатися до лікаря. Не нехтуйте своїм здоров'ям, бережіть себе та своїх рідних. Хвороба дійсно важка, особисто знала людей, які померли від COVID чи його наслідків, при чому люди досить молоді, до 40 років.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні