Скандальна вихователька дитсадка з Луцька стверджує про свою невинуватість. ВІДЕО

0
2
Скандальна вихователька дитсадка з Луцька стверджує про свою невинуватість. ВІДЕО
Вихователька дитсадка № 37 у Луцьку Олена звільнилася з роботи за власним бажанням після розголосу у ЗМІ про заклеювання рота дитині, а за справу взялися правоохоронці.

«Я написала заяву. Я пішла з роботи, тому що не можу наразі захистити себе. Я не знаю, як це мені зробити, як мені довести свою непричетність», — розповіла Суспільному вихователька, пише НВ.

За її словами, вона хотіла «прилякати» дітей, аби вони не шуміли, та нікому з них рота не заклеювала.

«Я, тримаючи в руках клейку стрічку, сказала, щоб вони не шуміли. Як склалося — так склалося. Зараз я дуже шкодую, що це відбулося. Стільки років працювати й стільки душі у це вкласти… Я нічого нікому не мотала й не заклеювала. Щоправда, тримаючи в руках клейку стрічку, після чергового зауваження про тишу прилякала дітей», — розповіла жінка.

Водночас начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко заявила, що разом з вихователькою Оленою вирішила звільнитися і друга вихователька цієї групи.

За її словами, в управлінні освіти створили спеціальну комісію для розслідування інциденту.

Правоохоронці почали перевірку за даним фактом. Попередньо справу кваліфікували за статтею 137 (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) Кримінального кодексу України. Максимальна санкція статті - до трьох років позбавлення волі.

«Поліція розслідує цей інцидент. Будуть допитані свідки, встановлені всі причетні особи. Можливо, з’ясуємо ще якісь факти і тоді ухвалюватимемо певні процесуальні рішення», — повідомила у коментарі Волинським новинам речниця ГУ Нацполіції у Волинській області Ольга Бузулук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні