Заклеює рот скотчем і б'є по голові: в Луцьку вихователька знущається з дошкільнят. ВІДЕО

1
5
Заклеює рот скотчем і б'є по голові: в Луцьку вихователька знущається з дошкільнят. ВІДЕО
В одній із груп луцького дитсадка №37 вихователька заклеювала дітям роти скотчем. Саме таким способом вихователька та няня цього дошкільного навчального закладу втихомирювала малечу.

Вже на сьогодні виявили, що ротики скотчем заклеювали щонайменше двом хлопчикам. Робили це показово перед усією групою, пише Волинь.юа.

«В цю неділю до мене подзвонила мама з нашої групи, в неї дитина краще розмовляє і розповіла, що вихователька заклеювала рот скотчем йому і моїй дитині, бо вони не хотіли спати лягати і шуміли. Я запитала в своєї дитини і він теж підтвердив», – Яна Антонюк, мама вихованця дитячого садка №37.

Таку ситуацію батьки виявили випадково, адже діти почали приходити з садка з синцями і подряпинами.

«11 числа мій син прийшов з садочка з гульою на голові і запеченою кров’ю. Він сказав, що впав і більше нічого не сказав. Але наступного дня заявив, що не піде в садок, бо вихователька кричить, сварить і б’є їх. Сказав, що не міг одягнути капюшон і вихователька вдарила», – розповідає Наталія Натяжко, мама вихованця цього дитсадка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Батьки наплодили дітей. а вихованням не зай маються. Думають що садок та школа повинні виховувати їх неотесаних нащадків....Якщо дитина некотрольована та істерична, це є вина батьків, нехай виховують, або садять дітей на спеціальні препарати., якщо хочуть жити у нормальному суспільстві.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні