Мама дитини, якій заклеювали рот скотчем у дитсадку, відмовилась давати свідчення в поліції

2
-6
Мама дитини, якій заклеювали рот скотчем у дитсадку, відмовилась давати свідчення в поліції
Лучанка, яка минулого тижня повідомила, що її дитині у дитячому садочку ймовірно заклеювали рот скетчем, відмовилася давати свідчення у поліції, - розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Суспільному мама хлопчика Яна Антонюк розповіла, що таке рішення прийняли спільно із чоловіком. Чому вирішили не давати свідчень - не пояснює.

Зі слів речниці Нацполіції Ольги Бузулук, давати свідчення відмовилися й інші батьки, чиї діти ходять до групи "Веселка".

"Слідчій допитав вихователя та завідувачку дитсадка, які заперечили факти, які були висвітлені в деяких ЗМІ натомість жінка, з чиїм сином, нібито, некоректно поводилися – відмовилася надавати покази та не прибувала до поліції. Це стосується й інших батьків", - каже Ольга Бузулук.

Нагадаємо, Луцькі правоохоронці розслідують справу за ч. 1 ст. 137 КК України, йдеться про неналежне виконання обов'язків, що спричинило шкоду дитині. 18 лютого Суспільне вже розповідало про випадок у дитсадку №37. Тоді кореспондентам вдалося поспілкуватися з вихователькою групи та батьками інших дітей. За словами мами одного із вихованців, вихователька підняла руку на її сина та заклювала рот скотчем. Працівниця дитсадка вже звільнилася і заперечує слова мами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно, бачу все робиться, щоб зам'яти справу. Ніхто з батьків обіжених дітей не бажає і не буде свідчити проти працівників дитячого садочка №37, бо якби вихователька скотчем клеїла ротики дітям постійно і багатьом дітям, а не одному хлопчику, то може всі батьки написали б колективну скаргу чи заяви до поліції. А так ніби як моїй дитині не заклеювали рота, то чого мені проти когось свідчити, портити стосунки, лаятись за когось, нехай та мама свою "сраку скубає", чия дитина постраждала, а ми що ми, наша хата з краю, ми нічого не знаємо. А відводити дитину треба кожного дня і саме у цей дитячий садочок № 37, навіщо нам псувати на майбутнє стосунки з працівниками садочка.
Відповісти
Що за цирк. Батьки відмовились свідчити. Є факт можливого насилля з боку вихователя. Робіть свою роботу і перевіряйте, а не несете якусь єресь. Навіщо ви нам потрібні, якщо нічого не робите? І заберіть вже ту придурочну Бузулук: вона як свого рота відкриє, то в нормальних людей вуха в'януть від її брехні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні