У Росії раптово помер лікар, який рятував Навального

2
8
У Росії раптово помер лікар, який рятував Навального
На 56-му році раптово пішов з життя заступник головного лікаря з анестезіології і реанімації лікарні швидкої медичної допомоги №1 в Омську Сергій Максимишин (на фото). Саме він лікував Навального після отруєння влітку 2020 року. Про це пише УНН.

У лікарні Сергій Максимишин пропрацював 28 років. Причину смерті лікаря поки не оголошують.

Саме в лікарню №1 в Омську потрапив російський опозиціонер Олексій Навальний після отруєння “Новачком” 20 серпня 2020 року.

Леонід Волков, керівник апарату Навального, підтвердив, що Максимішин відповідав за лікування лідера опозиції.

“Сергій Максимішин був керівником відділення, яке лікувало Олексія Навального, і відповідав за його лікування — зокрема, за комою, викликаною медичними захворюваннями”, — сказав Волков.

Він додав, що покійний Максімишин більше, ніж хтось інший, знав про стан Олексія, він не відкидає “можливість грубої гри” і сумнівається, що у Росії будуть проводити розслідування його смерті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дохтор много знав і путєн його прибрав!
Відповісти
НУ І ЩО? ПОМЕР ТО Й ПОМЕР. А НАМ ЦЕ НЕЦІКАВО БО ВСІ ПОМИРАЄМО ЩОБИ ДАЛІ НА НЕБЕСАХ ЖИТИ! СМЕРТЬ -ЦЕ ПЕРЕХІД ДУШІ ДО ІНШОГО ЖИТТЯ! НЕГІДНИКИ НА КРАЩЕ ЖИТТЯ НЕ ЗАСЛУГОВУЮТЬ І ПЕКЛО ЇХ НЕ МИНЕ! А ПОСТАЖДАЛИМ ЯКІ ТУТ МУЧИЛИСЯ ГІРШЕ ТАМ В ПОТОЙБІЧЧІ ВЖЕ НЕБУДЕ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні