У рф через сидр загинули майже 40 осіб

0
У рф через сидр загинули майже 40 осіб
Унаслідок отруєння напоєм «Містер Сидр» загинуло вже 36 росіян, серед яких одна дитина. Загалом постраждали 106 осіб.

Про це заявив міністр охорони здоров'я РФ Михайло Мурашко, передає російська служба BBC, передає Главком.

Повідомлення про випадки отруєння напоєм «Містер Сидр», що продавався в розлив, надходять із декількох регіонів Росії з початку червня. Найбільше загиблих від споживання сидру – в Ульянівській області.

Як пише видання, власника компанії-виробника сидра заарештовано. За версією слідства, 32-річний Анар Гусейнов із Самарської області купив спиртовмісні рідини, які не відповідали вимогам безпеки. Російське міністерство внутрішніх справ доповіло, що у пробах напою знайдено домішки метанолу та етилбутирату.

Згодом у МВС Росії заявили, що сидр вироблявся зі спирту, викраденого зі складу поліції. Партія небезпечної рідини зберігалася на складі з 2012 року, відколи її вилучили під час однієї з перевірок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні