На окупованій території українці пригостили росіянина отруєною водою

1
На окупованій території українці пригостили росіянина отруєною водою
Родичі загиблого російського окупанта скаржаться, що його отруїли мешканці окупованих територій України.

Про це повідомляють росЗМІ, передає Главком.

35-річний механік-водій БМП 35-річного Павло Губін із Волгоградської області добровільно підписав контракт та вирушив убивати українців.

Дружина окупанта поскаржилася, що причиною смерті Павла стало не поранення, а отруєння: попри попередження своїх командирів він випив воду, запропоновану місцевими жителями.

«8 серпня чоловік перестав виходити на зв'язок. Сослуживці говорили, що в цей час він був уже дуже поганий, його мучили діарея, постійне блювання, висока температура... Він не »косив«, він сам пішов туди, добровільно. Паша просто попив води. Їм казали не брати нічого у місцевих, але як утримаєшся, коли там така спека! Ось він і попив. Потім йому стало погано... Прийшла додому і дізналася, що Павла нема в живих», – скаржиться дружина окупанта.

Росіянку більше хвилює, що її чоловік-окупант у липні отримав лише 12 тисяч рублів зарплати, а у серпні йому взагалі нічого не прийшло.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що те падло тут очікувало, хліб і сіль при зустрічі?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні