В Ківерцях труп померлої від COVID-19 годину лежав на морозі. ФОТО

1
2
В Ківерцях труп померлої від COVID-19 годину лежав на морозі. ФОТО
Жінка померла від коронавірусу. Її тіло з лікарні відправили у морг, який виявися замкненим. З’ясувалось, що медперсонал лікарні та родичі не могли потрапити всередину, бо ключі були у власниці бюро ритуальних послуг, яка орендує це приміщення.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Фото, на яких під лікарняним моргом на каталці тіло 74-річної жінки, обурили усе місто. Медики не можуть занести його в приміщення, бо двері зачинені й ключів від них у лікарні немає. В результаті медсестри та родичі годину чекали на морозі біля тіла померлої.

“Раніше ключ був у приймальному відділенні, а потім поміняли замок чи що. Я тим не цікавився, бо проблем жодних не було”, — говорить головний лікар Михайло Слижук.

З’ясовується що жінка орендує це приміщення уже чотири роки. За вивіску слугують номери її телефонів і список послуг. Тут можна придбати одразу домовину, хрест, подушки, рушники.

За зачиненими дверима — труни і хрести. Купити їх в іншому місці та привезти сюди неможливо, розповідає конкурентка підприємиці пані Віта. Жінка каже, що тих, хто купує жалобний товар у неї, тут змушують повертати усе назад.

ЇЇ слова підтверджує Віта Боярчук, яка два тижні тому поховала дідуся. Розповідає, у морг приїхали зі своєю домовиною і це дуже обурило орендарку приміщення.

Своєю чергою, орендарка моргу Ніна Павлишина запевняє, що це все наклеп. Жінка усе заперечує, а те, що тіло годину пролежало на морозі виправдовує тим, що її пізно про це повідомили. Запевняє, що ключі від моргу є і в самій лікарні. Аби з’ясувати, чи правда це, головний лікар, якого теж викликав мер, дзвонить своїм підлеглим. Працівники підтверджують, що ключі начебто у них.

Аби знайти винних у тому, що тіло померлої годину пролежало на морозі, міський голова призначає службову перевірку. І обіцяє, що жодного магазину у приміщенні моргу відтепер не буде.

Проте ритуальне бюро на території лікарні все ж працюватиме. Та оскільки у нинішньої орендарки термін договору закінчився, нових підприємців обіцяють знайти через конкурс.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на морозі то таке аби не на спеці літом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні