Пенсіонер став батьком 116 дітей

0
-3
Пенсіонер став батьком 116 дітей
У Великобританії колишній учитель математики на пенсії став батьком 116 дітей, ставши донором сперми. Про це повідомляє ТОнеТО.

Як пише видання Daily Mail, введені обмеження через пандемію коронавірусу і закриття клінік по всій країні призвели до браку донорів сперми. В інтернеті та соціальних мережах стали з'являтися співтовариства, де чоловіки пропонують послуги донорів, а бажаючі стати матерями жінки просять допомоги. Такий спосіб подобається багатьом також і тим, що звільняє людей від зайвої бюрократії і дорогих процедур запліднення в клініках.

Такою можливістю скористався і 65-річний Клайв Джонс з Дербі. Будучи одруженим і маючи трьох дітей, він протягом восьми років здавав сперму і, за його словами, став батьком 116 дітей.

Пенсіонер поскаржився, що віковий ценз для чоловіків-донорів в клініках складає 45 років, тому він, маючи «непереборне бажання продовжувати народжувати дітей» звернувся до світу соцмереж, де несподівано для себе виявив високий попит на свої послуги.

Чоловік зізнається, що робить це з бажання допомогти жінкам, які відчайдушно потребують дитину.
«У мене є щось, що нічого не означає для мене, але значить все для них», - так пояснює Клайв свою позицію. Через розбіжності в цьому питанні він навіть розлучився з дружиною, але колишнє подружжя залишилися друзями.

Зараз пенсіонер проводить більшу частину свого часу за кермом свого фургона, доставляючи власну сперму в будинки клієнток. «Приємне відчуття - бачити щастя, яке ти приносиш. Це викликає звикання».

За свою послугу він бере у кожної жінки по 30 фунтів стерлінгів (близько 1160 гривень). Тепер йому вже не потрібно себе рекламувати, жінки приходять самі до нього за допомогою. Також Клайв додав, що навіть зустрівся з десятьма дітьми, народженими від нього, щоб дізнатися, чи успішно вдалося запліднення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні