Син подарував батькам кросворд на 28 тисяч слів: розгадали

0
10
Син подарував батькам кросворд на 28 тисяч слів: розгадали
Головоломки, кросворди, пазли – це чудові інтелектуальні розваги, щоб відпочити та водночас потренувати розум. Проте, іноді вони бувають настільки великими та складними, що їх розв'язання потребує чималого терпіння і стає справжнім викликом.

Користувач сайту Reddit з нікнеймом blkdrgn42 поділився в мережі цікавою історією. Декілька років тому він подарував своїм батькам величезний кросворд на 28 тисяч слів, адже вони захоплювалися розв'язуванням головоломок. Усі ці роки він пролежав без діла, аж поки не почався локдаун, повідомляє 24 канал.

Мама й тато автора допису розпочали розгадувати кросворд у квітні минулого року, коли самоізолювалися вдома під час карантину, а закінчили кілька днів тому. Себто, на розв'язання гігантської головоломки у них пішло майже 10 місяців.



Один із користувачів сайту надіслав посилання на магазин, у якому можна купити цю головоломку та дізнатися про неї детальніше. У кросворді розміром 213 на 213 см у 90 тисячах квадратиків заховані 28 тисяч слів. До нього додається 104-сторінкова книжка із запитаннями. Коштує ця інтелектуальна розвага 25 доларів (700 гривень).

Виробники запевняють, що це найбільший у світі кросворд, який у 1996 році потрапив до Книги рекордів Гіннеса.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні