Tophype: неймовірні рекорди Гіннеса, які ніхто не може побити. ВІДЕО

0
-1
Tophype: неймовірні рекорди Гіннеса, які ніхто не може побити. ВІДЕО
Тіло людини іноді має дивовижні здібності, які дозволяють встановлювати неймовірні рекорди Гіннеса, які ніхто не може побити.

Найдовше перебування в ополонці

Росіянка Осман Делібаш на початку 2012 року встановила рекорд перебуваючи у льодяній ополонці найдовший проміжок часу. Жінка просиділа у воді 1 годину і 4 секунди. Температура води складала 2 градуси, в той час як температура повітря була -2 градуси. Єдине, що зігрівало дівчину – шапка на її голові. Спочатку вона відчувала себе чудово і навіть посміхалась, але з часом стійка рекордсменка почала замерзати. В останні хвилини дівчина зовсім замерзла і почала читати скоромовки, аби позбутися неприємних відчуттів.

Стрибок у дитячий басейн з найбільшої висоти

У березні 2011 року американець Дарен Тейлор з Норвегії, створив найбільш небезпечний трюк. Він забрався на висоту 11,2 метри та пригнув звідти в дитячий басейн, в якому було лиш 30 сантиметрів води. Після такого падіння звичайна людина отримала б численні травми, проте Дарен нічого собі не зламав. Через декілька хвилин чоловік піднявся і натовп заплескав йому у долоні. Неймовірний рекорд досі не побитий, а чоловіка прозвали «професором сплеску».

Найбільша кількість бджіл на тілі

Китаєць Гао Бенго встановив рекорд, посадивши на себе 1,1 мільйон бджіл. Спільна вага бджіл на тілі чоловіка складала майже 110 кілограм. Зі слів чоловіка, бджоли, зазвичай, кусають людей, які мають різкий запах тіла, тому він неодноразово приймав душ перед тим, як встановлювати рекорд. До речі, сам рекорд був встановлений за годину, протягом якої чоловік зумів підняти над головою витягнуту в руках палку і навіть скурити сигарету. Після встановленого рекорду лікарі нарахували у чоловіка майже дві тисячі укусів.

Не спортсмен

Американець Джуал Страсел потрапив у книгу рекордів Гіннеса завдяки дуже незвичайному досягненню. У 2019 чоловік розмістив у своїй бороді найбільшу кількість дерев'яних зубочисток, яких налічувалось 3,5 тисяч.

Випадковий рекорд

Рекорд, під час якого чоловік провів на лікарняному візку у коридорі найбільшу кількість часу. Рекорд був встановлений британцем Тоні Колінсом у 2001 року. Чоловік страждав від діабету і коли його стан погіршився він викликав швидку, де з’ясувалось, що чоловік підхопив тяжку інфекцію. Лікарі сказали, що йому потрібно залишитися в лікарні і пройти лікування, але вільних місць у палатах не було. Тому Тоні поклали на візок і наказали чекати, в результаті чого рекордсмен чекав 77 годин. Пройшло майже 20 років, але рекорд так ніхто і не побив.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні