Мільйон українців відвідали Туреччину попри пандемію

0
5
Мільйон українців відвідали Туреччину попри пандемію
Незважаючи на пандемію COVID-19 українські туристи масово відпочивали в Туреччині. У 2020 році країну відвідали близько мільйона українців.

Пише РБК.

"Я щасливий знати, що 1 млн українських туристів відвідали Туреччину в цьому році, незважаючи на пандемію. Більшість з них відвідали мою малу батьківщину - Анталію", - заявив Чавошоглу.

Нагадаємо, в листопаді Туреччина ввела ряд нових карантинних обмежень, зокрема, на роботу закладів громадського харчування. Крім того, з 21 листопада у цій країні почала діяти комендантська година. Торговим центрам і ринкам дозволено працювати з 10:00 до 20:00, бари і ресторани працюють тільки на винос.

При цьому іноземні громадяни, які приїжджають до Туреччини з туристичними цілями, звільнені від дотримання комендантської години. Крім ресторанів у готелях, у звичайному режимі працюють заклади громадського харчування в аеропортах. Під час комендантської години туристи можуть переміщатися з одного міста до іншого автомобілем при наявності документів про бронюванні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні