--> Де відпочити на карантині: названі країни, куди пускають українців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Де відпочити на карантині: названі країни, куди пускають українців

1
3
Де відпочити на карантині: названі країни, куди пускають українців
У зв'язку з карантином через коронавірус лише 10 держав відкрили свої кордони для громадян України.

Куди можуть поїхати українці на карантині, розбирався телеканал "Україна 24" в своєму сюжеті.

"Європа відкрила кордони, але не для всіх, до переліку потрапили громадяни 14 країн, зокрема, Чорногорії, Сербії, Грузії, Канади, Австралії, Японії, Південної Кореї і Таїланду. Китай внесуть до списку тільки за умови взаємного відкриття кордонів. Головним критерієм дозволу відвідувати ЄС людям є рівень захворюваності COVID - кількість нових випадків за добу не повинна перевищувати 20 хворих на 100 тис. населення. Україна до переліку не потрапила, як і Великобританія і США", - йдеться в сюжеті.

З 1 липня кордони для України відкрила Туреччина. Після прильоту туди українці не повинні проходити самоізоляцію або тестування на COVID-19, але обов'язкова страховка, яка покриє витрати в разі інфікування. Після повернення додому самоізолюватись теж не треба.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось не можна зрозуміти, в наших людей ніби роботи немає, грошей також, все закривається, а тут когось не пускають на відпочинок до Європи, думається для чиновників високого рангу, олігархів, депутатів проблем немає, всі вони мають дипломатичні паспорти, або громадян інших країн, то для них і членів їх сімей такі подорожі безпроблемні.Всіх інших також пускають до Європи, на роботу, навіть бо безвізу з запрошенням до праці, чого навіть раніше не було, і було заборонено..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні