Путін подзвонив Меркель, щоб поскаржитися на Україну

1
6
Путін подзвонив Меркель, щоб поскаржитися на Україну
Президент РФ Володимир Путін зателефонував канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, щоб обговорити ситуацію на Донбасі, де продовжує тліти організований Росією збройний конфлікт. Про це пише Сьогодні.

Як повідомляє прес-служба Кремля, Путін і Меркель задоволені, що в цілому дотримується перемир'я, запроваджене відповідно до підписаних у липні в рамках Контактної групи "Заходів щодо посилення режиму припинення вогню".

В черговий раз було висловлено стурбованість через відсутність прогресу в реалізації політичних аспектів Мінських домовленостей 2015 року, а також рішень "Нормандської четвірки", прийнятих рік тому на саміті в Парижі.

У Кремлі спробували наполягати на безальтернативності Мінських угод як основи врегулювання і важливості виконання Києвом узятих зобов'язань.

Водночас підтверджено намір продовжити спільну роботу в "нормандському форматі", в тому числі по лінії радників лідерів України, ФРН, Франції та Росії.

Цікаво, що на сторінці бундесканцлерін в мережі поки нема інформації про переговори Меркель з Путіним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://nah.uy/sevhub
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні