Двоє росіян намагалися влаштуватися в Нацгвардію

2
-12
Двоє росіян намагалися влаштуватися в Нацгвардію
Громадяни Росії приховали факт свого громадянства і планували укласти контракт на службу в Національну гвардію. Один з чоловіків мав зв'язки серед представників окупаційних правоохоронних органів у Криму.

Військова контррозвідка СБУ попередила спробу двох громадян Росії влаштуватися в Національну гвардію України. Чоловіки при подачі документів приховали факт подвійного громадянства, повідомляє прес-служба СБУ.

"Двоє жителів Києва, один з яких колишній співробітник МВС, інший - уродженець Росії, намагалися укласти контракт на проходження військової служби в Національній гвардії України. Під час оформлення відповідних документів кандидати свідомо приховали наявність громадянства РФ", - йдеться в повідомленні.

Слідство встановило, що один з кандидатів - колишній міліціонер. Він отримав паспорт іншої країни, коли перебував на окупованому півострові.

"За оперативними даними, чоловік мав зв'язки серед представників окупаційних правоохоронних органів на півострові", - відзначили в СБУ.

Другий громадянин закінчив у РФ школу, отримав російський паспорт, а потім переїхав в Україну на постійне проживання і отримав українське громадянство.

"Зараз перевіряється інформація про причетність викритих осіб до діяльності спецслужб РФ", - повідомили силовики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Учасникам АТО отримати українське громадянство щось вартує, а усілякий зброд-запросто! Продажні бюрократи
Відповісти
Зато атошникiв в лгбт приймають без черги
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні