За якої умови удари з Криму балістикою можуть припинитись

0
За якої умови удари з Криму балістикою можуть припинитись
Українські міста регулярно піддаються обстрілам балістикою з тимчасово окупованого Росією Криму. Щоб уникнути цих ракетних атак, важливо знищити всі пускові установки РФ, що знаходяться на півострові.

Про це заявив представник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук у коментарі 24 Каналу.

За його словами, Сли оборони вивчають можливості завдання ударів по російських пускових установках в тимчасово окупованому Криму. Він сподівається, що це питання вдасться врегулювати якнайшвидше.

Братчук також додав, що головним завданням Збройних сил наразі є ліквідація пускових установок противника і місць їх можливого розташування.

"Україні точно відомо, де розміщені пускові установки ворога. Росія намагається ховати їх: переміщує територією тимчасово окупованого Криму, маскує, розставляє фальшиві макети", — додав він.

Представник УДА наголосив, що для ефективної роботи української протиповітряної оборони важливо не лише зміцнювати системи ППО, а й проводити ефективну роботу з ураження військових об'єктів РФ.

"Але від долі не втечеш, а тим паче від тих ударів, яких завдають Збройні Сили України. Рішення одне — зло треба знищувати там, де воно зародилося. Я думаю, що небагато часу має минути, щоб ці питання були вирішені, — зазначив Братчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні