--> Смерть співробітниці посольства США у Києві: нові деталі розслідування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смерть співробітниці посольства США у Києві: нові деталі розслідування

1
2
Смерть співробітниці посольства США у Києві: нові деталі розслідування
Характер травм, які отримала співробітниця посольства США, не свідчить про те, що її вбили.

Загибель жінки у Києві правоохоронці нині розслідують за статтею "Убивство", але розглядають варіант і нещасного випадку: нібито, її міг зачепити потяг.


Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на власне джерело у правоохоронних органах.

"Характер травм, які жінка отримала, не говорить про те, що її могли вбити. Удар був такої сили... людина не може так вдарити", - сказав співрозмовник.

За словами джерела, усе зводиться до того, що жінка загинула від удару поїзда, який її зачепив.

Однак, джерело наголошує, що остаточна причина загибелі буде відома тільки після отримання висновків експертизи, яка нині проводиться.

Нагадаємо, 30 вересня непритомну жінку із травмою голови знайшли у Шевченківському районі столиці поблизу залізничної станції. Її госпіталізували, але згодом вона померла. Американка була у спортивній формі і з навушниками, тож за однією з версій, під час пробіжки вздовж колій її міг зачепити потяг. За іншою — по голові її міг вдарити високий чоловік 30-40 років. Принаймні так його описали свідки, нині його пошуки тривають. 

У жінки залишилися четверо дітей і чоловік. 

Зазначимо, що трагічна загибель працівника іноземної дипломатичної установи трапляється за всі роки незалежності в Україні вдруге. У 2005 році застрелили працівника посольства однієї із західних країн, вбивцю дипломата тоді оперативно знайшли.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розвідниця, працювала в апараті зовнішньої розвідки США, відповідала за збір інформації на території Київської області та м. Київ. У момент загибелі якраз йшла по інформацію до закладки схованки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні