--> Посол пояснила, що заважає контактам України і США | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Посол пояснила, що заважає контактам України і США

0
4
Посол пояснила, що заважає контактам України і США
Контактам України і США, в тому числі зустрічі президентів країн, заважає пандемія коронавірусу. Про це в інтерв'ю Радіо Свобода заявила посол України в США Оксана Маркарова.

"Поки ситуація з візитами дуже сильно залежить не тільки від політичної волі або графіків, вона також залежить від ситуації з COVID", - пояснила посол.

За її словами, українські дипломати і Офіс президента посилено працюють над організацією зустрічі президентів Володимира Зеленського і Джо Байдена.

"І я активно, і міністерство, і Офіс президента працюють над організацією візитів, як наших візитів у США різного рівня, безумовно, візиту президента, і так само над запрошенням для чиновників американських і, безумовно, президента відвідати Україну", - сказала Маркарова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні