Ілона Маска вразили українські ракетні двигуни

2
-1
Ілона Маска вразили українські ракетні двигуни
Маск прокоментував публікацію американського відеоблогера Тіма Додда, що працює під ніком Everyday Astronaut. Він написав про завершення роботи над створенням відео про «повне генеалогічне дерево радянських ракетних двигунів».

«Це не просто! Я досить довго дивився на російські / українські двигуни. Вони хороші», – написав Маск.

Повідомляє процесмедіа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бандити- крадії пенсій займаються брехливою коронавірусною показухою трикратно грабуючи пенсіонерів і своїми крадійськими вчинками ганьбують свою жидо-банду парашенка-зеленського!!!
Відповісти
ЗЕ-бандитам трикратно крадущим пенсії які блокують фіговим карантином економіку обкрадають народ і потім як припече жаренним то ці жиди як гонтарка і яйценюк безкарно чкурнуть на мальдіви-гаваї з награбленним жити, а ЄеСесівці їх кришують "борючись тіпа з коруцією" і подібні всі такі 100% правдиві народні коментарі ЗЕ-бандити блокують-видаляють бо ненавидять народну чисту правду!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні