Маск чотири рази за добу здав тест на коронавірус - результати назвав «фальшивими»

0
5
Маск чотири рази за добу здав тест на коронавірус - результати назвав «фальшивими»
Засновник SpaceX і гендиректор Tesla Ілон Маск розповів, що в один і той же день швидкі тести на антиген коронавірусу COVID-19 показали суперечливі результати: два були позитивні, два негативні.

Про це Маск повідомив у Twitter.

"Відбувається щось надзвичайно фальшиве. Чотири рази за день здав тест на COVID. Два результати виявилися негативними, два - позитивними. Один і той же апарат, той же тест, та ж медсестра. Швидкий тест на антиген від BD", - написав Маск.

Також у коментарях до посту Маск додав, що якщо це відбувається з ним, то відбувається й з іншими. Він повідомив, що отримає тести на ПЛР в окремих лабораторіях, результати будуть орієнтовно за добу.

Раніше Ілон Маск заявляв, що він і його родина не планують вакцинуватися від COVID-19, коли з’явиться вакцина, оскільки, на його думку, не перебувають у зоні ризику, повідомляє https://www.unian.ua/world/mask-zahvoriv-i-zdav-chotiri-superechlivi-testi-na-koronavirus-novini-svitu-11217851.html">УНІАН.

Він також неодноразово виступав проти обмежень, що вводяться для стримування поширення вірусу. На думку Маска, вони «не йдуть на користь загальному благу».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні