Службу безпеки мережі «Твіттер» очолив всесвітньо відомий хакер

0
4
Службу безпеки мережі «Твіттер» очолив всесвітньо відомий хакер
Twitter призначив на посаду очільника служби безпеки всесвітньо відомого хакера Пейтера Затко, що діє під нікнеймом Mudge.

Компанія дала голові служби безпеки широкі повноваження. Він займеться управлінням головними функціями безпеки Twitter одразу після перевірки, яка триватиме 45-60 днів, пише gazeta.ua.

Затко розповів, що вивчить "інформаційну безпеку, цілісність сайту, фізичну безпеку, цілісність платформи, а також інженерну справу".

Пейтер Затко останнім часом курував безпеку системи електронних платежів Stripe. До цього працював над спеціальними проєктами в Google і курував видачу грантів для проєктів з кібербезпеки в Агентстві перспективних досліджень і проєктів в області оборони (DARPA) Пентагону.

Кар'єра Затко почалася у 1990-х, коли від одночасно виконував секретну роботу для державного підрядника і був одним з лідерів Cult of the Dead Cow (хакерської групи, яка відома тим, що випускає хакерські інструменти для Windows).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні