Петиція про скасування карантину набрала 25 тис. голосів

0
-4
Петиція про скасування карантину набрала 25 тис. голосів
Петиція на сайті президента про скасування карантину вихідного дня набрала понад 25 тисяч голосів, необхідних для того, щоб її розглянув глава держави.

Таку кількість голосів петиція набрала всього за чотири дні. Автором петиції виступила Катерина Єгорова.

У тексті петиції Єгорова навела витяги із законодавства, у яких йдеться про права громадян на підприємницьку діяльність, роботу, соцзахист, необхідний життєвий рівень і компенсацію з боку держави за втрати, викликані незаконними рішеннями.

За її словами, введення карантину вихідного дня матиме катастрофічні наслідки для економіки, а також призведе до збитків і закриттям закладів, у результаті чого десятки тисяч осіб втратять роботу.

Автор і підписанти петиції вимагають скасувати карантин вихідного дня, а в майбутньому проводити консультації з громадськістю та представниками бізнесу при прийнятті подібних рішень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні