Прихильники теорії змови вірять, що програш Трампа на виборах — частина плану

1
6
Прихильники теорії змови вірять, що програш Трампа на виборах — частина плану
Прихильники теорії змови QAnon, які впевнені в існуванні світової змови проти президента США Дональда Трампа, вважають перемогу на виборах демократа Джо Байдена частиною плану.

Пише НВ.

Як пише Vice, в день виборів Q, чиї загадкові повідомлення лежать в основі теорії змови QAnon, опублікував фото американського прапора і пообіцяв прихильникам, що «разом ми переможемо». Однак після того, як стало відомо про перемогу Джо Байдена, від Q не було жодного повідомлення.

За останні три роки Q настільки переконав послідовників в тому, що американська еліта торгує дітьми з метою сексуальної експлуатації, що більшість прихильників QAnon ігнорують той факт, що Дональд Трамп програв на виборах, вважаючи, що все це - частина плану.

«Малоймовірно, що послідовники (QAnon, - ред.) визнають поразку, поки цього не зробить сам Трамп. І навіть тоді це малоймовірно», - сказав виданню дослідник теорії змови Тревіс В'ю.

Видання повідомляє, що результати виборів є для прихильників теорії змови ще одним доказом того, що демократи і «глибокий уряд» повністю контролюють життя суспільства. Останнім часом вони почали просувати необґрунтовані теорії, які поширює штаб Трампа. Наприклад, «Шарпіґейт» - про те, що бюлетені виборців Трампа, яких змусили користуватися ручками Sharpie, визнали недійсними, або теорія про те, що на бюлетенях є таємні водяні знаки, які під час перевірки стануть доказом фальсифікації на виборах.

Інші впливові фігури руху QAnon вважають ключовою дату інавгурації нового президента США 20 січня 2021 року, стверджуючи, що вона просто не відбудеться.

7 листопада американські ЗМІ назвали кандидата від Демократичної партії Джо Байдена обраним 46-м президентом США. За попередніми результатами президентських виборів в США, демократ здобув перемогу в Пенсильванії, завдяки чому набрав необхідні для перемоги 270 голосів виборщиків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову російські новини пішли
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні