Кінокритики назвали найкращі українські фільми року

0
1
Кінокритики назвали найкращі українські фільми року
В Україні оголосили переможців 3-ї Національної премії кінокритиків «Кіноколо». Про це повідомляє zaxid.net.

Найкращим фільмом названа «Атлантида» Валентина Васяновича. Фільм виходить в український прокат 5 листопада.

Нагадаємо, лідерами за кількістю номінацій стали драма «Погані дороги» Наталії Ворожбит (6 номінацій), драма «Атлантида» Валентина Васяновича (4 номінації) та документальна стрічка «Земля блакитна, ніби апельсин» Ірини Цілик (3 номінації).

Національна премія кінокритиків «Кіноколо» – щорічна премія, заснована у 2018 році, що визначає досягнення українського кіно за останній рік.

До комітету «Кінокола» входять кінокритики та кінознавці, які є членами FIPRESCI; українські кінокритики та кіножурналісти, чиї матеріали виходять у ЗМІ. На премію номінувалися стрічки українського виробництва, які були вперше показані в Україні в період з 1 жовтня 2019 року по 30 вересня 2020 року включно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні