Помер відомий український телеведучий

0
Помер відомий український телеведучий
Помер відомий український телеведучий та диктор новин Анатолій Васянович.

Сумну новину у своєму Facebook повідомив телевізійник Микола Канішевський із посиланням на слова дружини Анатолія Семеновича – пані Зою, пише ТСН.

Зазначається, що ведучого не стало 1 листопада. Він пішов з життя у німецькому місті Вісбаден у віці 80 років.

"Люди поважного віку добре пам'ятають його як диктора Республіканського телебачення. Прийшов він на Хрещатик,26 в середині сімдесятих і починав свою діяльність як диктор інформаційної програми "Вісті". Був ведучим багатьох молодіжних літературних і музичних програм", - йдеться в повідомленні Миколи Канішевського.

Ведучий свого часу працював під псевдонімом "Анатолій Васянюк", а вже в 1990-х роках під своїм справжнім ім'ям та прізвищем. Телебаченню Анатолій Семенович присвятив 32 роки свого життя, а на пенсію він пішов далекого 2008 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні