Відновлюють найдовший авіамаршрут

0
-5
Відновлюють найдовший авіамаршрут
Авіаперевізник Singapore Airlines відновлює найдовший авіапереліт – із Сингапуру до східного узбережжя США.

Політ триватиме 18-19 год. Довжина маршруту – понад 15,3 тис км. Польоти припинили 23 березня через пандемію коронавірусу. Про це пише польське Radiozet.

Перший пасажирський політ запланований на 9 листопада. Рейс буде з Сингапуру до Нью-Йорка. Поки кількість пасажирів зменшується, авіакомпанія очікує також значного попиту на вантажні рейси. Зокрема, фармацевтичних, електронних, комерційних та технологічних компаній.

Згідно з анонсом, рейси будуть тричі на тиждень. Літатиме Airbus A350-900 на 253 місця. Екіпаж матиме окуляри, рукавички і маски. Пасажири теж мають закривати обличчя маскою, коли не їдять.

Наразі незрозуміло, скільки пасажирів бронюватиме квитки. Зараз люди з певних провінцій Китаю, а також Малайзії, Японії та Південної Кореї можуть приїхати в Сингапур на роботу, якщо її надає сингапурська компанія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні