--> Аеропорт, Макдональдз та дитячі садочки: що ще лучани питали в Надточій та Покровського. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Аеропорт, Макдональдз та дитячі садочки: що ще лучани питали в Надточій та Покровського. ВІДЕО

3
0
Аеропорт, Макдональдз та дитячі садочки: що ще лучани питали в Надточій та Покровського. ВІДЕО
За більш, ніж три роки своєї роботи Громадянський Рух "СВІДОМІ" організував чимало відкритих зустрічей, конференцій та семінарів із лучанами у рамках своїх проєктів. Дві крайніх відбулися зовсім нещодавно – зустріч з учасниками проєкту "Стань депутатом Луцькради" та висування кандидатів від "СВІДОМИХ" на місцеві вибори.

У жовтні команда Покровського планувала провести ще одну велику зустріч із лучанами у РЦ "Промінь", але посилення карантину ввело свої корективи. Тож "СВІДОМІ" вирішили поспілкуватися з людьми у відеоформаті. У відкритому офісі Громадянського Руху "СВІДОМІ" його лідер Андрій Покровський та депутатка Луцької міської ради Алла Надточій дали відповіді на питання пересічних лучан, політичних екпертів та журналістів. Модерувала процес координаторка проєктів руху й телеведуча Галина Падалко.

Відео опублікували на фейсбук-сторінці "СВІДОМИХ".



У ньому вони розповіли, як вирішити проблему переповнених дитсадків, ремонтів доріг і вулиць, поділилися баченням розвитку Луцька, зачепили навіть Макдональдз. Покровський зізнався, що хотів би, аби в Луцьку був аеропорт та сміттєпереробний завод, – так би мовити Європа не на словах, а на ділі. А Надточій запевнила, що її принципи не змінюються – у владі вона захищає інтереси громади, а не власні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в Луцьку - аеропорт? Він буде - збитковим 100%, хто має компенсувати збитки, місцевий бюджет?
Поява "Макдака" - не залежить від рішень міської влади, Макдак - давав офіційну відповідь - не бачать вони можливості відкритись у Луцьку. Сміттєпереробний завод - немає інвесторів, і не буде. Навіщо цей популізм? Пройдуть вибори - ніхто не згадає про свідомих.
Відповісти
Так в Луцьку був аеропорт, навіщо його закинули? Що там тепер з ним, стоянка для старих літаків?
Відповісти
Макдональдз для Покровського та його дітей, нехай ця сім"я оздоровлюється в цих закладах.
Покровський крім Макдональдза (він про нього говорить вже не один рік) може щось мудріше придумати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні