Визначили «найжахливіший фільм жахів». ТОП-10

1
-2
Визначили «найжахливіший фільм жахів». ТОП-10
Незважаючи на те, що різні рейтинги зазвичай викликають інтерес у глядачів, визначення «найстрашнішого» фільму довгий час вважалося справою нездійсненною через відсутність об'єктивних критеріїв для оцінки «страшності» подібного роду кінострічок.

Але справа, здається, зрушила з мертвої точки після того, як за справу взялися експерти порталу Broadbandchoices, пише Forbes.

Так, у рамках дослідження Science of Scare Project вони вирішили визначити «найжахливіший фільм жахів» за допомогою вимірювання частоти серцебиття глядачів, які дивляться фільм. До переліку кінострічок включили 50 хоррорів, які мають найвищі рейтинги за версією IMDb, Rotten Tomatoes і Reddit.

У результаті перше місце зайняв фільм «Сіністер» (2012 рік). Середній пульс при перегляді цієї картини склав 86 ударів в хвилину (при середньому показнику в 65 ударів в хвилину).

На другому місці опинилася картина режисера Джеймса Вана «Астрал» 2010 року, на деяких сценах пульс глядачів піднімався до 133 ударів в хвилину. Замикає трійку найстрашніших фільмів жахів інший фільм Вана «Закляття», знятий у 2013 році. Під час його перегляду серця учасників експерименту билися зі швидкістю 85 ударів в хвилину.
Також в список найстрашніших фільмів в історії кіно увійшли:

«Реінкарнація» (2018 рік) - 83 удари на хвилину;
«Паранормальне явище» (2007 рік) - 82 удари на хвилину;
«Воно» (2014 рік) - 81 удар в хвилину;
«Закляття 2» (2016 рік) - 80 ударів в хвилину;
«Бабадук» (2014 рік) - 80 ударів в хвилину;
«Спуск» (2005 рік) - 79 ударів в хвилину;
«Візит» (2015 рік) - 79 ударів в хвилину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас "жахи" щодня з ВР показують(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні