Бабуся відмовилася від онуки: у столиці 19-річна жінка залишила дитину у знайомих і зникла. ФОТО.

0
-5
Бабуся відмовилася від онуки: у столиці 19-річна жінка залишила дитину у знайомих і зникла. ФОТО.
У Києві розшукують 19-річну жінку, яка після розпиття алкоголю залишила 3-річну дитину на знайомих і зникла. Дитину тимчасово помістили до лікарні. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва. Про це інформують Надзвичайні Новини.

"Київські правоохоронці розшукують жінку, яка залишила у знайомих дитину. 3-річну дівчинку працівники ювенальної превенції Печерського управління поліції спільно зі службою у справах дітей вилучили та тимчасово помістили її до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, жінка разом із дитиною завітала до знайомих, з якими далі вживала алкогольні напої. Потім мати покинула оселю, а доньку залишила знайомим.

"Нам вдалось встановити дані жінки – це 19-річна місцева мешканка, яка, зі слів її знайомих, зловживає алкогольними напоями. Ми зв’язались із бабусею дитини, проте вона категорично відмовилась приймати онуку.

Тому ми прийняли рішення негайно вилучити дитину і тимчасово помістити у лікарню", - повідомили правоохоронці.
Наразі встановлюють місце перебування матері дівчинки, аби притягнути до відповідальності за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні