Президент легалізував торгівлю ліками онлайн

0
-2
Президент легалізував торгівлю ліками онлайн
Президент України Володимир Зеленський підписав закон "Про внесення змін до статті 19 закону України "Про лікарські засоби" щодо здійснення електронної роздрібної торгівлі лікарськими засобами".

Він регулює дистанційну торгівлю ліками, повідомив Офіс президента.

Компанії з ліцензією на роздрібну торгівлю лікарськими засобами, можуть продавати через інтернет та доставляти ліки клієнтам. Можна залучати третіх осіб на договірних засадах.

"Відповідно до закону, продавець має право доставляти ліки споживачеві власною кур'єрською службою або залучати на договірних засадах кур'єрські служби доставки, операторів поштового зв'язку, які повинні дотримуватися умов зберігання медикаментів", - повідомили в ОП.

Компанія-продавець несе відповідальність перед споживачем за збереження якості лікарського засобу та дотримання умов його зберігання.

Закон гармонізує чинне законодавство України в сфері дистанційної торгівлі ліками до законодавства Європейського союзу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні