--> Били, душили й забрали коштовності: псевдоелектрики пограбували 86-річну жінку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Били, душили й забрали коштовності: псевдоелектрики пограбували 86-річну жінку. ФОТО

0
-4
Били, душили й забрали коштовності: псевдоелектрики пограбували 86-річну жінку. ФОТО
У Нікополі на Дніпропетровщині двоє чоловіків потрапили до будинку 86-річної пенсіонерки, назвавшись електриками. Далі вони побили жінку і пограбували її.

Злочин стався 29 вересня близько 11:00, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Нападники зайшли до квартири, назвавшись працівниками комунальної служби, які будуть проводити перевірку лічильника. У приміщенні почали душити жінку та вимагати гроші і золото. Заволодівши цінними речами, втекли з місця злочину", - сказано в повідомленні.

Поліцейські затримали підозрюваних у розбійному нападі. Службовий собака знайшов одного із нападників у підвалі будинку, де мешкає потерпіла. У нього вилучили викрадені золоті прикраси і пневматичний пістолет.

Іншого розбійника поліцейські затримали в місті через декілька годин оперативних пошуків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні