--> Катували та знімали на телефон: з чоловіка познущалися через зауваження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Катували та знімали на телефон: з чоловіка познущалися через зауваження

0
4
Катували та знімали на телефон: з чоловіка познущалися через зауваження
У Києві двоє чоловіків викрали та катували пішохода, який зробив їм зауваження.

Про це повідомила пресслужба столичної прокуратури.

"Підозрюваний та його спільник, рухаючись на автомобілі BMW по одній із центральних вулиць столиці, виїхали на пішохідну зону, через що отримали зауваження від перехожого - 21-річного чоловіка. У відповідь на критику зупинили автомобіль, схопили хлопця, силою заштовхали у салон і вивезли у відлюдне місце", - йдеться у повідомленні.

Зловмисники нанесли потерпілому численні тілесні ушкодження, вчиняли принизливі дії, пошматували його верхній одяг. Катування знімали на мобільний телефон. Після цього, приставили ніж до шиї потерпілого і змусили прощатися з життям, здійснивши постріл холостим патроном біля його голови.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Один з них перебуває у розшуку. За злочин їм загрожує до 10 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні