Маніяк-ґвалтівник став членом виборчої комісії. ФОТО

2
1
Маніяк-ґвалтівник став членом виборчої комісії. ФОТО
Представником міської виборчої комісії Ужгорода від «Опозиційною платформи — За життя» став раніше судимий за зґвалтування Владислав Сергєєв. Про це в своєму Telegram-каналі повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола. Про подробиці справи інформує УНІАН.


Владислав Сергєєв відомий в місті "як сексуальний маніяк, який відсидів за знущання над жінками".


«Комісія координує роботу 68 дільничних комісій, це більше тисячі чоловік, більшість з яких жінки», — зазначив він.

При цьому журналіст запропонував прочитати статтю газети «Старий Замок» за 2013 рік, написану за даними кримінальної справи Сергєєва. Тоді цю тему згадали, тому що він презентував свою книгу.



Як процитував статтю Глагола, випущений на свободу Сергєєв відразу ж почав активну громадську діяльність, представлявся журналістам, як голова благодійного фонду «Громадський крок». А тепер взявся ще й за політичну діяльність, ставши офіційним членом міської виборчої комісії від ОТЗЖ.

Як наголошується в статті, Сергєєв відомий в Ужгороді «як сексуальний маніяк, який відсидів за ґратами за знущання над жінками».

Однією з його жертв стала 46-річна мешканка Ужгорода, яка поверталася додому, коли її ззаду наздогнав і збив джип. Замість того, щоб відвезти жінку до лікарні, Сергєєв повіз її до себе додому, де утримував і знущався над нею більше доби.

«... накинувся на неї з кулаками, розбив до крові ніс. Далі потяг до ванної кімнати, засунув її голову під кран, весь час кажучи про те, що та повинна задовольнити його оральним способом. Коли вона знову категорично відмовила, Владислав почав великим пальцями видавлювати своїй жертві очі. Потім знову бив, знущався, намагаючись змусити жінку попестити його ... », — наголошується в статті

Другий жертвою стала його знайома, яка прийшла до нього на запрошення.

«Звичайного сексу він не бажав — йому хотілося, щоб дівчина задовольнила його оральним способом. Коли та теж відмовила, знову розлютився і почав бити. Тортури цієї жертви тривали цілу ніч: Владислав і душив дівчину, і засовував її голову під кран, бив по голові, раз'юшив ніс — одним словом, не залишив на нещасній живого місця », — йдеться в статті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ота "жопзж" тільки те робить що збирає покидьків суспільства. Нормальні люди до них не підуть.
Відповісти
Тих покидьків хватає в усіх партіях,які висунули кандидатів.Перш ніж проголосувати,потрібно розглянути плакати з кандидатами.Покидьків знають і в лице ,і за прізвищами,але,якщо не розглянути плакати,то можна помилитись,адже може бути де-кілька одинакових прізвищ,і навіть імен.Потрібна максимальна уважність на виборчий дільниці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні