На Волині просто в камері повісився гвалтівник 10-річної падчерки

0
15
На Волині просто в камері повісився гвалтівник 10-річної падчерки
Уродженець Камінь-Каширського району упродовж 2018 року неодноразово вступав у статеві зносини з власною неповнолітньою донькою.

За це він 13 років проведе у тюрмі, – йдеться у вироку Ківерцівського районного суду, пише Конкурент.

Усього зафіксовано чотири випадки гвалтування дитини. Перший відбувся 2 серпня 2018 року, коли матір потерпілої була на заробітках, батько скористався безпорадністю дівчини, роздягнув її та зайнявся з нею сексом. Наступний випадок трапився 23 вересня, коли батько з донькою їхали від бабусі. Втретє батько згвалтував доньку 14 червня 2019-го. Це він зробив у своїй спальні. Останній випадок трапився рівно через рік після першого – 2 серпня 2019 року. Тоді чоловік вступив у статеві зносини з дитини, перебуваючи у закинутому будинку.

Обвинувачений свою вину не визнав, зазначивши, що дійсно роздягав доньку та торкався її геніталій, проте не проникав у її вагіну своїми геніталіями жодного разу. Він зазначив, що своїми діями хотів підготувати доньку до дорослого життя та знімав власну нервову напругу. У судовому засіданні потерпіла ці слова підтвердила і додала, що кожного разу батько обіцяв їй подарунки, але не завжди обіцянки виконував.

Під час останнього випадку вона написала смс-повідомлення своїй матері з проханням прийти бо будинку-пустки. Там матір побачила доньку, яка сиділа на землі і плакала. Вона розповіла, що батько торкався її руками, а мати повідомила поліцію про згвалтування доньки. Цікаво, що потерпіла сказала мамі, що змінить покази у суді, оскільки до цього нібито казала неправду.

Незважаючи на невизнання винуватості, провину чоловіка довели цілим рядом доказів. Окрім цього, суд, зважаючи на висновки експертиз, вирішив, що показання доньки під час досудового розслідування були правдивими.

У підсумку гвалтівника посадили на 13 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні