На Волині перевірять 14 освітніх закладів

0
-1
На Волині перевірять 14 освітніх закладів
Про оцінку стану готовності освітніх закладів до навчального процесу говорили під час відеоселекторної наради під головуванням т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета.

Як зазначив міністр, аби проаналізувати стан готовності закладів загальної середньої освіти, вузів та дитсадків щодо створення у них безпечних умов для вихованців, учнів, студентів, педагогічних працівників з урахуванням епідемічної ситуації, здійснюється відповідний моніторинг у всіх регіонах країни.

Відтак, створені відповідні моніторингові групи у складі представників управлінь освіти та науки облдержадміністрацій, структурних підрозділів Держпродспоживслужби та територіальних підрозділів органу Державної служби якості освіти України, які днями здійснюють перевірку освітніх закладів у кожному регіоні.

Склад відповідної моніторингової групи затверджений на Волині розпорядженням голови ОДА від 14 вересня.

Як наголосив голова Державної служби якості освіти України Руслан Гурак, відповідна акція – інформаційна, а не каральна, та організована для створення безпечних умов для учнів, студентів та педагогів. Загалом в Україні перевірять 372 освітні заклади, з них у Волинській області – 14.

В облдержадміністрації поки не кажуть, які заклади перевірятимуть.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні