Коли цьогоріч будуть весняні канікули

0
Коли цьогоріч будуть весняні канікули
В українських школах, ліцеях і коледжах весняні канікули у 2023 році можуть провести з 27 березня до 2 квітня. А установи з трисеместровою системою – з 3 до 9 квітня.

Ці дати рекомендувало Міністерство освіти та науки України. Проте остаточні дати канікул можуть бути й іншими, оскільки рішення про це ухвалюватимуть на місцях.

Відповідно до рекомендацій МОН, відпочинок дітей міг би скласти дев'ять днів поспіль, оскільки перед канікулами будуть вихідні в суботу та неділю.

Кожна школа/ліцей має право самостійно вирішити, коли учням піти на канікули. Чиновники зазначають, що в цьому контексті звертатимуть увагу на епідеміологічну обстановку в регіоні, ситуацію з безпекою, погоду та інші фактори.

Нагадаємо, що весняні канікули в Україні (кінець третьої навчальної чверті) традиційно відбуваються наприкінці березня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні