Волинські депутати проситимуть у Києва гроші на повноводий Світязь

2
2
Волинські депутати проситимуть у Києва гроші на повноводий Світязь
Для встановлення причин обміління озера Світязь, шляхів ліквідації загроз та чинників, що його спричиняють, на Волині створили робочу групу. До неї увійшли представники влади, керівники відомств, депутати, науковці. Групу очолюють голова облради Ірина Вахович та голова ОДА Юрій Погуляйко.

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів депутати підтримали пропозицію Володимира Гунчика та рекомендували, аби на сесії обласної ради заслухати інформацію про результати діяльності робочої групи, інформує сайт облради.

Як зауважив член групи, депутат Юрій Ройко, є напрацьована концепція порятунку Шацького поозер'я. "Виконавчій владі потрібно їхати до Києва та відстоювати виділення коштів. Зараз потрібна серйозна робота. Розслаблятися щодо майбутнього Світязя не можна. Добре, що зараз пішли дощі, а що буде в лютому ніхто не знає", - додав Юрій Ройко.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нема куда гроші витратити?... краще на армію
Відповісти
пончиків та лохини - хай скинуться от і будуть гроші
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні