«Сирні контрабандисти» намагалися провезти на Волинь 500 кілограм нелегального сиру

0
1
«Сирні контрабандисти» намагалися провезти на Волинь 500 кілограм нелегального сиру
На Волині у пасажирському автобусі, який курсував між Польщею та Україною, виявили нелегальний сирний вантаж. Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби України, повідомляє UNN.com.ua.


«Твердий сир, загальною вагою 406 кг, виявили в результаті спільного прикордонно-митного поглибленого огляду. Незадекларований товар приховали у конструктивних особливостях автобуса, які не призначені для перевезення речей. Як результат, представники митниці склали протокол про порушення митних правил, а сирний вантаж оцінили у понад 48 тисяч гривень», — йдеться в повідомленні.


В Держприкордонслужбі додали, що у пункті пропуску «Ягодин» правоохоронці також конфіскували автобус марки «Сетра», який оцінили у майже 345 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні