--> 1 вересня у волинському селі відкриють нову школу. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

1 вересня у волинському селі відкриють нову школу. ФОТО

0
3
1 вересня у волинському селі відкриють нову школу. ФОТО
Будівництво нового корпусу Луківської ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей Турійського району на фінішній прямій. Навчальний корпус збудований, будівельники завершують зовнішні оздоблювальні роботи, триває монтаж шкільних меблів та сантехніки.

Про це інформує пресслужба Волинської ОДА

За дорученням голови облдержадміністрації 13 серпня з ходом будівельних робіт ознайомився помічник голови ОДА Сергій Бизов.

Будівництво нового корпусу Луківського навчального закладу здійснюється в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Загальна кошторисна вартість будівництва становить понад 27 мільйонів гривень.

Новий корпус розпочали будувати ще у 2018 році. Цьогоріч, завдяки «великому будівництву», його відкриють для луківських школярів.

За словами керівника підрядної організації ТОВ «Луцьккомунбуд» Ігоря Швеця, уже з 1 вересня новий корпус навчального закладу буде відкрито для школярів.

«Також за сприятливих погодних умов до початку навчального року буде облагороджено шкільний двір. Новий корпус повністю підлаштований для інклюзивного навчання. Дотримано ширину дверей 1 метр. На черзі встановлення спеціального ліфта», – розповів Ігор Швець.

«Важливо встигнути до 1 вересня цього року завершити усі роботи та забезпечити дітям нормальний навчальний процес», – зазначив Сергій Бизов, оглянувши будівельні роботи.

Директор комунального опорного закладу «Луківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» 1 розповів, що відкриття нового корпусу з нетерпінням чекають і вчителі, і батьки, а особливо діти.

Окрім Луківської школи Турійського району, до першого вересня в області будуть здані в експлуатацію дитячі садочки у селі Дачне Ківерцівського району та селі Крупа Луцького району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні