--> Стало відомо, коли в Україні пройдуть місцеві вибори: ЦВК призначила дату | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, коли в Україні пройдуть місцеві вибори: ЦВК призначила дату

0
-2
Стало відомо, коли в Україні пройдуть місцеві вибори: ЦВК призначила дату
Центральна виборча комісія призначила перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів в усіх 24 областях України на неділю, 25 жовтня.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

Це рішення було прийнято у суботу, 8 серпня, під час чергового засідання.

“Рішення прийняте Комісією на підставі Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 року “Про утворення та ліквідацію районів”, розпоряджень Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад. Також Комісія врахувала інформацію щодо переліку місцевих рад, надану Міністерством розвитку громад та територій України листом від 6 серпня 2020 року відповідно до постанови ЦВК від 28 липня 2020 року № 148 “Про форми переліків місцевих рад із зазначенням адміністративно-територіальних одиниць, що входять до їх складу”, – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі додали, що з повним переліком призначених перших виборів невдовзі можна буде ознайомитись на офіційному вебсайті Комісії у додатку до відповідної постанови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні