--> Вибори в Німеччині: стало відомо, хто переміг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вибори в Німеччині: стало відомо, хто переміг

3
0
Вибори в Німеччині: стало відомо, хто переміг
У Німеччині соціал-демократична партія (СДПН) перемагає на парламентських виборах у ФРН. Загалом вони набрали 25,7% голосів. Попередні офіційні дані оприлюднили у ніч на понеділок Федеральна виборча комісія (ЦВК), інформує УНН.

Згідно з оприлюдненими даними центральної виборчої комісії, другу за чисельністю фракцію в німецькому парламенті сформує блок Християнсько-демократичного та Християнсько-соціального союзів (ХДС/ХСС), за нього свої голоси віддали 24,1% виборців. Це історично найгірший результат консерваторів за всю історію.

Всього в Бундестаг нового, 20-го, скликання проходять шість політичних об’єднань: окрім СДПН і ХДС/ХСС, це "Зелені", які посіли третє місце з 14,8% голосів, Вільна демократична партія (ВДП) з 11,5% голосів, правопопулістська "Альтернатива для Німеччини" з 10,3%, Ліва партія з 4,9%. Остання потрапляє в парламент лише завдяки тому, що отримала три прямих мандата у виборчих округах. Відповідно до Закону про вибори ФРН, в такому випадку партії надаються місця відповідно до отриманих нею другими голосами (за партійними списками).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ХАЙ ПОДОХНЕ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун-ДУРАК зеленський з облитим зеленкою хрячим Рилом ДУРАКОМ порошенком!!!!!
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун-ДУРАК зеленський з облитим зеленкою хрячим Рилом ДУРАКОМ порошенком!!!!!
Відповісти
через трикратне пограбування пенсій в пенсіонерів подонком клоуном зеленським з хряком порошенком в уркаїни немає майбутнього бо подохне така уркаїна!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні