--> Відеокамери, охорона і сигнальні кнопки: Укрзалізниця планує посилити безпеку в поїздах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відеокамери, охорона і сигнальні кнопки: Укрзалізниця планує посилити безпеку в поїздах

0
-10
Відеокамери, охорона і сигнальні кнопки: Укрзалізниця планує посилити безпеку в поїздах
Укрзалізниця розробила програму, яка має підвищити безпеку перевезень у пасажирських поїздах.

Про таку програму заговорили після того, як вночі 31 серпня чоловік без квитка їхав у потязі “Маріуполь – Київ” та побив і намагався зґвалтувати пасажирку.

Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу “Укрзалізниці”, про це заявив в. о. голови правління компанії Іван Юрик.

“Розроблена програма включатиме в себе підписання протоколу спільних дій з МВС щодо координації зусиль, пілотний проєкт з охорони у поїздах силами воєнізованої охорони Укрзалізниці, встановлення у пасажирських вагонах спеціальних засобів контролю, формування так званої професійної групи “провокаторів” для боротьби з безквитковими перевезеннями, боротьбу з крадіжками на вокзалах”, – повідомив він.

За словами Івана Юрика, вказану програму буде презентовано наступного тижня.

“Мета нашої комплексної програми – це чіткий алгоритм спільних дій поїзних бригад, правоохоронців, воєнізованої охорони, які у підсумку значно підвищать рівень безпеки та комфорту пасажирів під час подорожі”, – резюмував очільник Укрзалізниці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні