Луцька область: «географи» з Офісу Президента помилилися із назвою області

1
-2
Луцька область: «географи» з Офісу Президента помилилися із назвою області
В Офісі президента України переплутали назву області у новому відео про візит глави держави на Волинь. Волинську область назвали "Луцькою".

Про це пише Ракурс.

Нинулого тижня Володимир Зеленський їздив по країні і побував відразу у трьох регіонах — на Луганщині, Буковині та Волині. Саме Волинську область іміджмейкери президента у відео назвали "Луцькою".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Фоторепортаж із візиту Президента Зеленського на Волинь

Так принаймні двічі підписали титри на відео, де йдеться про візит глави держави на підприємство «Модерн Експо» у Луцьку.

"Луцька область. Зустріч із представниками бізнесу", — так першопочатково підписали цей фрагмент відео.

Через деяких час старий варіант медіаматеріалу видалили з усіх соцмереж президента та його офісу, натомість залили виправлений — вже із Волинською областю у титрах.

У новому відео розповідають, як Президент літав перевіряти боротьбу із пожежами на Луганщині і коронавірусом у Чернівецькій області, відкривав об'єкти будівництва на Волині і фотографувався із 200-гривневою купюрою на фоні Луцького замку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який президент такі і "географи"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні