--> Арештували волинянина, який викрав авто в іноземця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Арештували волинянина, який викрав авто в іноземця

0
-1
Арештували волинянина, який викрав авто в іноземця
Суд обрав підозрюваному у незаконному заволодінні автомобілем 29-річному мешканцю Рожища запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Нагадаємо, відбувши у місцях позбавлення волі сім років за вчинення розбоїв, чоловік наприкінці лютого 2020 року вийшов на волю, проте невдовзі знову повернувся на злочинний шлях.

Удень 4 липня 2020 року у Рожищі молодик витягнув із кишені в громадянина Республіки Польща ключі від автомобіля, а згодом незаконно заволодів транспортним засобом та поїхав ним у Луцьк, де його і затримали правоохоронці.

Волинянину повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину та наступних 60 днів він перебуватиме під вартою.

Зауважимо, що санкцією ч. 2 ст. 289 КК України за повторне незаконне заволодіння транспортним засобом передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні