23-річний чоловік заліз до квартири жінки згвалтував та зарізав її 13-річну дитину

0
23-річний чоловік заліз до квартири жінки згвалтував та зарізав її 13-річну дитину
У Житомирській області 23-річного чоловіка визнано винним в умисному вбивстві двох людей, зґвалтуванні, розбійному нападі, знищенні майна шляхом підпалу та незаконному заволодінні транспортним засобом.

Про це повідомили у Житомирській обласній прокуратурі, пише ТСН.

За даними слідства, 23-річний житель Житомира зустрів у міському парку 37-річну місцеву жительку та переслідував її дорогою додому. Жінка проживала разом із 13-річною донькою.
Дочекавшись доки жінка засне, засуджений проник до квартири потерпілих та зґвалтував жінку. У подальшому він побачив дитину, розбудив її та, погрожуючи ножем, змусив показати, де лежать ювелірні прикраси.

"Аби захиститися, дівчинка вдарила нападника ножем у спину. Натомість той збив її з ніг та завдав численних ножових поранень, що призвели до смерті дитини. Потім накинувся з ножем і на матір. Засуджений намагався приховати сліди злочинів. Відкрив пальник газової плити та запалив свічку – квартира зайнялася. Після цього викрав у потерпілої автомобіль, який у подальшому підпалив у полі", - йдеться у повідомленні.

Під час затримання він перебував у стані наркотичного сп’яніння.

На вирок чоловік очікував під вартою. Також він має відшкодувати рідним загиблих понад 5,5 млн грн моральної і матеріальної шкоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні