Лукашенко заявив, що українці заздрять білорусам

1
5
Лукашенко заявив, що українці заздрять білорусам
Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що громадяни України та Росії заздрять білорусам, бо ті живуть у більш спокійній країні. Про це Лукашенко заявив під час свого виступу на урочистих зборах до Дня Незалежності Білорусі.

Про це пише БелТА, передає УНН.

“Головне, ми уникли воєн, живемо в безпечній, спокійній країні, де кожен, хто має малюка, може вийти на вулицю в будь-який час доби і бути спокійним. Нам заздрять люди з інших країн: наші брати-росіяни, українці. А ми живемо і не розуміємо, як це нам дісталося”, — вважає Лукашенко.

Він також порівняв Білорусь з Європою і США, натякнувши на те що, незважаючи на брак природних копалин і металів, у його країни є руки, мізки, голова на плечах.

“Подивіться на Америку — багатюща країна. Подивіться на Західну Європу — чому їм кортить? Подивіться, що відбувається: останні події і пандемія породили в Сполучених Штатах Америки 60 млн безробітних, голодні бунти. Ми не Америка, ми не друкуємо долари. Ми навіть не Росія, якої нікуди дівати вуглеводні, золото і метали. У нас тільки руки, мізки, голова на плечах”, — сказав Лукашенко.

Зокрема, білоруський президент вважає, що у світі зараз панує “велика конкурентна боротьба, і білорусам в цій боротьбі треба вистояти, пройти красиво”. На його думку, причиною цьому стала “чи рукотворна, чи то випадкова пандемія”.

Він нагадав про вибори президента країни, назначені на серпень. За його словами, громадяни будуть визначатися не стільки з главою держави, скільки з майбутнім країни.

“Я вже напрацювався, я вже наївся цієї президентської долі”, — резюмував Лукашенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, особливо"вічному" президенту:)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні