Атракціони, алея почесних поховань і ремонт дворів: що у Луцьку планують зробити на майже 3 мільйона

1
1
Атракціони, алея почесних поховань і ремонт дворів: що у Луцьку планують зробити на майже 3 мільйона
У Луцьку планують демонтували будівельні конструкції на старих атракціонах та зробити реконструкцію алеї почесних поховань на міському кладовищі.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Зазначають, що депутати Луцькради вирішили внести зміни до бюджету Луцька. А саме, буде здійснено перерозподіл видатків бюджету міста.

Департаменту житлово-комунального господарства в сумі 2 673 770 грн (демонтаж будівельних конструкцій та старих атракціонів, фінансова підтримка ДКП «Луцьктепло», експлуатація мереж зовнішнього освітлення для КП «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло», поточний ремонт прибудинкових територій, капітальний ремонт фасадів житлових будинків, реконструкцію алеї почесних поховань на міському кладовищі в с. Гаразджа).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому так гарно розписують і показують ремонти школи,а поруч садок,якому більше років,як школі і тримається все на руках працівників та допомозі батьків ,навіть і не згадують.А фасад там у жахливому стані,огорожа низька,що доставляє немало проблем та й бруківка лише на певній частині території.Невже не можна утеплити стіни закладу для маленьких дітей?Чому на40б спочатку фінансували садок,а в цьому році створили прекрасний фасад Зош 25….Та й на садок пішло б менше коштів.Чи не так?40квартал давно вже перестав бути Гущою і окраїною Луцька,яку мало хто бачив.А наше телебачення кругом може справитися!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні