На ремонт техніки, якою «чистили» луцький ринок, виділили 149 тисяч

0
1
На ремонт техніки, якою «чистили» луцький ринок, виділили 149 тисяч
На поточні видатки для відшкодування збитків з пошкодження маніпулятора та екскаватора, які використовувалися для робіт з демонтажу з бюджету Луцька виділили 149 тисяч гривень.

Про це стало відомо у п’ятницю, 12 червня, на засіданні 82-ї позачергової сесії міської ради, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Разом з тим департаменту житлово-комунального господарства збільшили поточні видатки на фінансову підтримку ДКП «Луцьктепло» на оплату за розподіл природного газу АТ «Волиньгаз» в сумі 4 000 000 грн та на оплату за розподіл електричної енергії ПрАТ «Волиньобленерго» в сумі 1 000 000 грн.

Також збільшили видатки на капітальний ремонт зупинок громадського транспорту в сумі 550000 грн за рахунок зменшення поточних видатків на придбання малих архітектурних форм.

Депутати також зменшили обсяг резервного фонду бюджету в сумі 263 900 грн та спрямували департаменту житлово-комунального господарства 65 000 грн на оплату послуг з проведення дезінфекційних заходів для КП «ЖКП №3» та департаменту муніципальної варти 149 000 грн на поточні видатки для відшкодування збитків з пошкодження маніпулятора та екскаватора, які використовувалися для робіт з демонтажу і управлінню капітального будівництва 49 500 грн на капітальний ремонт покрівлі сцени Палацу культури міста Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні